Albire Dentara – Premium Dental, clinica dentara Arad

Pentru un zambet stralucitor

Datorita tehnologiei stomatologice avansate, acum e mai usor ca niciodata sa iti redobandesti albul natural al dintilor in doar 60 de minute.

Albirea dentara este cea mai recomandata procedura de estetica dentara, care, datorita tehnologiei de ultima ora, precum laserul si fotoactivarea, s-a transformat intr-o procedura neinvaziva.

Biolase Epic X

Laserul Epic X, cea mai recenta inovatie de la Biolase, este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice. Procedura albirii cu laserul Epic X este extrem de simpla, rapida, sigura si confortabila: se aplica un gel de albire pe baza de peroxid de hidrogen activat de laser, iar rezultatele sunt garantate.

Albire dentara cu lampa Beyond

Albirea dentara cu lampa Beyond functioneaza prin activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra puternica, dotata cu un sistem de filtrare avansata. Acesta evita sensibilizarea dintilor, asigura protectia maxima a danturii si confortul necesar in timpul si dupa finalizarea sedintei de albire.

Programare Online

Tratamente dentare de calitate si o abordare focalizata pe experienta ta pozitiva

Programare Online

Tratamente dentare de calitate si o abordare focalizata pe experienta ta pozitiva