Dental Kids – Premium Dental, clinica dentara Arad
tratamente-ico

TRATAMENTE

servicii si tehnologie de ultima generatie

experienta-ico

EXPERIENTA

fara anxietate, educativa si distractiva

echipa-ico

ECHIPA

special pregatita in stomatologie pedriatica

Stim cat de importanta este ingrijirea dintilor, atunci cand vorbim despre copii. Iar pentru ei, am creat sectia de stomatologie pediatrica, personalizata cu tot ceea ce e necesar unei experiente placute și a vizitelor fara frica!

Copiii sunt prioritatea echipei noastre special pregatita in domeniu. Prin servicii si tehnologie de ultima generatie, avem grija de sanatatea danturii celor mici, prin preventie, tratamente si motivare.

Suntem de parere ca prima vizita a copilului tau la cabinet trebuie sa fie o experienta fara anxietate, insa educativa si distractiva.

Fa o programare

Transforma vizita la stomatolog intr-o experienta placuta pentru cel mic

Fa o programare

Transforma vizita la stomatolog intr-o experienta placuta pentru cel mic

Tratamente si servicii

Prima vizita va fi o experienta placuta pentru copilul tau si pentru tine! In cadrul acestei prime consultatii, medicul stomatolog pediatru va elabora un plan de tratament si o analiza complexa a starii danturii – cum se dezvolta, daca exista alte probleme in afara obisnuitelor carii sau daca e necesara o radiografie.

Vei primi toate aceste informatii personalizate cu sfaturi pentru igiena dentara a copilului tau.

Pentru sanatatea danturii copilului, periajul si curatenia dintilor trebuie sa se faca sub atenta supraveghere – pana la 7 ani. Astfel, prevenirea cariilor si a problemelor incepe acasa. Invata-i pe cei mici sa se spele de doua ori pe zi (dimineata si seara).

La Premium Dental, ne dedicam toata atentia si ajutam copii sa isi imbunatateasca tehnica de periaj prin exemplificare pe un model. Este foarte important sa se acorde timpul necesar periajului pentru a atinge toate suprafetele dentare.

Clinica noastra dedicata copiiilor ofera cele mai revolutionare metode de inlocuire a unui dinte afectat – prin coroanele dentare SPRIG. Acestea acopera o suprafata mare cu o piesa protetica identica dintilor naturali.

Obturatii colorate, haioase dar solutii de tratament care ofera siguranta copilului si mentin rezultatele tratamentului pe termen lung.

Vrem sa prevenim potentialele probleme odata cu eruptia dintilor definitivi, sau a celor de dezvoltare a arcadelor dentare.

Studiile arata ca peste 50% dintre copii au nevoie de aparat dentar, iar evaluarea ortodontica ar trebui sa aiba loc pana la varsta de 7 ani. Specialistul poate stabili, de asemenea, daca muscatura copilului este corecta si daca exista posibilitatea corectarii unor defecte de vorbire generate de pozitia incorecta a dintilor.

Recomandata copiilor inca de la cele mai mici varste, sigilarea dentara este o metoda sigura de a reduce aparitia cariilor cu aproape 90%.
Care este procedura?

Prin aplicarea unui material sigilant pe suprafata dintelui sanatos, cu o pensula de mici dimensiuni, aceasta procedura este complet nedureroasa, nu necesita anestezie si poate fi realizata pe mai multi dinti, intr-o singura sedinta.

Pe langa faptul ca un trainer dentar ofera o odihna mai buna copilului, inca de la 3 ani, acesta poate elimina obiceiurile vicioase, este o protectie impotriva diveselor traumatisme dentare sau ale limbii si in plus, elimina necesitatea purtarii unui aparat dentar pe viitor.

Ce sunt trainerele dentare?
Sunt gutiere realizate dintr-un silicon special, moale, create pentru a corecta si antrena dezvoltarea muschilor pentru vorbire, prevenind totodata dezvoltarea cariilor dentare.

Echipa

Am creeat un spatiu special pentru bucuria, sanatatea si grija copilului tau

Dr. Ioana Miclea

Smile designer

Dr. Ioana Miclea

Smile designer

Dr. Ioana Miclea

Smile designer

Dr. Ioana Miclea

Smile designer

Tips & tricks

Prevenirea cariilor

Invata copilul sa se spele de doua ori pe zi!

Pentru ca prevenirea cariilor incepe acasa, inainte de prima vizita la stomatolog. Cei mici invata cum sa efectueze corect perierea dintilor sub atenta supraveghere a parintilor.

Mancaruri sanatoase

Alege mancaruri sanatoase pentru copilul tau! Evita gustarile care contin zahar sau acizi. Alternative sanatoase sunt extrem de multe, in functie de gusturile fiecaruia. Legumele, branza, iaurtul, sunt doar cateva din ele.

Evita urgentele

Inainte de orice urgenta, recomandam consultatiile si vizitele de acomodare cu medicul stomatolog, familiarizarea cu aparatele si ambianta cabinetului. Astlfel, se vor evita starile de anxietate tipice vizitei la medic.

Periajul corect

Tehnica de periaj corecta e cel mai bine exemplificata pe un model! De asemenea, timpul periajului este important pentru a atinge toate suprafetele dentare. Atentie! Nu uitati de curatarea limbii!