Digital Smile Design – Premium Dental

Digital Smile Design

Digital Smile Design by Chirstian Coachmann este tratamentul dentar care iti ofera posibilitatea de a alege structura si estetica danturii, in functie de personalitatea si preferintele tale. Datorita evolutiei tehnologiei dentare, poti analiza structura finala a zambetului tau inainte de efectuarea propriu-zisa a tratamentului.

1. Consultatia

Prima etapa a DSD este discutia cu medicul specialist. In cadrul acestei intalniri va fi analizata starea actuala a danturii, tratamentele restaurative necesare, asteptarile si preferintele pacientului.

2. Fotografiile – Digital Smile Design

Prelevarea imaginilor detaliate ale fizionomiei si expresiilor faciale ale pacientului reprezinta suportul de previzualizare a rezultatelor finale, obiectul de studiu, analiza si stabilire a criteriilor si procedeelor necesare proiectarii zambetului dorit.

3. Vizualizarea Digital Smile Design

Proiectarea digitala a noului zambet se va face pe baza imaginilor realizate in pasul anterior, iar pacientii vor putea alege tratamentul in functie de propunerile medicului stomatolog si de rezultatul dorit.

4. Modelarea zambetului dorit

Dupa obtinerea amprentei dentare, modelul dentar ales de catre pacient va fi modelat in ceara. Aceasta etapa este esentiala in faza urmatoare, de implementare, deoarece influenteaza parcurgerea exacta a tratamentului.

5. Implementarea

Dupa realizarea modificarilor aparute, mulajul va fi folosit in etapa de implementare sau tratamentul propriu-zis.