Estetica dentara

Redefinim frumusetea dentara

Fatete dentare

Refacerea zambetului ideal

Esti nemultumit de aspectul danturii tale? Urmeaza un eveniment major si iti doresti un zambet impecabil? Fatetele ceramice sunt rezolvarea ideala in astfel de situatii. Cu ajutorul acestora, vei putea combate urmatoarele inconveniente: spatii interdentare inestetice, forme si dimensiuni neregulate ale anumitor dinti, pierderi de substanta dentara cauzate de traumatisme sau carii, inghesuiri dentare minore si moderate, coloratii intrinseci reduse si medii.

Vezi detalii

Coroane dentare

Restaurare dentara la standarde premium

Coroanele dentare invelesc in totalitate un dinte deteriorat, restabilindu-i rezistenta si functionalitatea. Acestea pot fi aplicate atat pe un dinte natural, cat si pe un implant, respectand estetica naturala si culoarea originala a dintelui.

Vezi detalii

Albire dentara

Protectie maxima, dinti stralucitor de albi

Efectul rezultat in urma albirii cu laser Beyond dureaza intre 1 si 3 ani, in functie de igiena pastrata. Rezultatele tratamentului dentar pot fi prelungite si intretinute folosind kitul de mentenanta la domiciliu pe care ti-l oferim la Premium Dental.

Vezi detalii

Digital smile design

Planul zambetului perfect

Din cauza complexelor legate de dantura lor, multe persoane renunta sa zambeasca atat de des pe cat si-ar dori. Dantura este unul dintre factorii care influenteaza cel mai mult felul in care zambim si, mai ales, masura in care zambim. In ziua de azi, gratie tehnologiei avansate si studiilor in domeniul stomatologic, orice persoana poate avea un zambet perfect, care conteaza atat pentru sanatatea generala, cat si pentru estetica faciala.

Vezi detalii

Finantare BT

Program de finantare avantajos

Cu ajutorul programului Star BT, beneficiezi de 12 rate fara dobanda si iti redobandesti sanatatea danturii si stralucirea zambetului.

Vezi detalii

Garantie lucrare

Zambet perfect si de durata

Premium Dental garanteaza rezistenta si durabilitatea lucrarilor, in functie de tipul de tratament efectuat.

Vezi detalii