Finantare BT

Program de finantare avantajos

12 rate fara dobanda

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de 12 rate fara dobanda. Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Cu StarBT ai numai avantaje:
  • Poti plati in 12 RATE fara dobanda sau integral

  • Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Garantie lucrare

Zambet perfect si de durata

Clinica Premium Dental ofera urmatoarele garantii:

  • Implanturi dentare

  • Punti si coroane ceramice, fatete dentare ceramice

  • Proteze totale si partiale, obturatii si tratamente parodontale.

Tinand cont de calitatea serviciilor Premium Dental, exista putine sanse sa apara probleme, dar daca totusi apare vreo neplacere cu lucrarea facuta, contacteaza-ne imediat, pe mail sau telefonic!

Certificatul de garantie

Conditii de valabilitate

Pentru a fi beneficiarul acestor garantii, trebuie sa soliciti certificatul de garantie si sa citesti cu grija toate indicatiile. Ce trebuie sa stii, odata ce ai intrat in posesia unui certificat de garantie? In primul rand, garantiile inscrise pe certificat sunt valabile numai daca te prezinti la minim un control, care, de altfel, e gratuit, pe parcusul a 6 luni. Perioada de garantie va fi redusa sau anulata daca nu se respecta normele de igiena orala si instructiunile primite de la medicul curant, daca controalele anuale sunt amanate sau daca tesutul gingival din jurul dintilor sau implanturilor dentare se resoarbe din cauze naturale.

Anularea garantiei

Cand nu se poate aplica garantia

Garantia nu se aplica in urmatoarele cazuri: alergii, afectiuni sau boli generale nedeclarate in consimtamantul medical sau care au aparut dupa finalizarea tratamentului dentar, probleme despre care nu a fost anuntata clinica si pe care clientul a cautat sa le trateze la un alt medic, fara a avea acordul clinicii.