Garantie – Premium Dental, clinica dentara Arad

Pentru un zambet stralucitor

La Premium Dental, avem grija ca fiecare din pacientii nostri sa aiba parte de o experienta premium. Prin calitatea materialelor si tehnicilor de ultima generatie, ne dorim sa asiguram garantia tratamentelor pe durata indelungata.

5 ani

Implanturi dentare

2 ani

Punti si coroane ceramice, fatete dentare ceramice

1 an

Proteze totale si partiale, obturatii si tratamente parodontale

Certificatul de garantie

Conditii de valabilitate

Pentru a fi beneficiarul acestor garantii, trebuie sa soliciti certificatul de garantie si sa citesti cu grija toate indicatiile. Ce trebuie sa stii, odata ce ai intrat in posesia unui certificat de garantie? In primul rand, garantiile inscrise pe certificat sunt valabile numai daca te prezinti la minim un control, care, de altfel, e gratuit, pe parcusul a 6 luni. Perioada de garantie va fi redusa sau anulata daca nu se respecta normele de igiena orala si instructiunile primite de la medicul curant, daca controalele anuale sunt amanate sau daca tesutul gingival din jurul dintilor sau implanturilor dentare se resoarbe din cauze naturale.

Anularea garantiei

Cand nu se poate aplica garantia

Garantia nu se aplica in urmatoarele cazuri: alergii, afectiuni sau boli generale nedeclarate in consimtamantul medical sau care au aparut dupa finalizarea tratamentului dentar, probleme despre care nu a fost anuntata clinica si pe care clientul a cautat sa le trateze la un alt medic, fara a avea acordul clinicii.