Tratamente

Implant dentar

Solutia ideala pentru dintii lipsa

Implanturile dentare reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a dintilor pierduti. Fie ca pierdem un dinte, doi sau chiar toti dintii, implanturile si tehnicile moderne de implantologie ne pot ajuta sa ne redobandim zambetul. Datorita evolutiei medicinii dentare si a inaltei tehnologii de care dispune clinica, va oferim cea mai buna solutie in astfel de cazuri. Implantul dentar este minim-invaziv, comparativ cu traditionalele punti dentare, care presupuneau interventia si asupra a doi dinti sanatosi.

De ce sa alegeti un implant dentar?

Implantul dentar este cea mai buna solutie pe termen mediu si lung. Acesta preia atat functionalitatea, cat si estetica unui dinte natural si elimina inconvenientele purtarii unei proteze mobile. Lucrarile protetice ancorate pe implanturi dentare prezinta o stabilitate ridicata si o rezistenta durabila.

Care e durata de viata a implantului?

Multe implanturi dentare isi indeplinesc functia cu succes chiar si dupa 15-20 de ani. Prognoza pentru pacientii cu probleme parodontale, cu afectari ale osului in jurul radacinilor dintilor naturali, este mai putin optimista decat pentru pacientii sanatosi. O influenta majora este data de modul in care pacientul respecta toate indicatiile primite de la medicul stomatolog, de igiena orala zilnica si atentia acordata danturii.

Care este durata totala a tratamentului prin implant dentar?

Perioada de timp totala variaza in functie de tipul implantului, locatia acestuia si tipul de lucrarea selectata. In functie de acesti termeni, tratamentul se poate desfasura intre 3 si 6 luni. In cadrul clinicii Premium Dental se folosesc implanturi dentare speciale (Megagen, Nobel Biocare) care prin compozitia lor si a tratamentelor de suprafata pot fi introduse cu ajutorul tehnicii One Day Implant si pot fi incarcate cu coroane provizorii in timpul inserarii lor.
Daca este necesara aditia osoasa, perioada de vindecare este mai indelungata.

Este dureros implantul dentar?

Nu. Interventia de inserare a implantului  dentar se desfasoara sub anestesie locala sau totala si este nedureroasa. Cei mai multi pacienti spun ca  inserararea implantui creeaza mai putine probleme si discomfort decat extractia unui molar de minte.

Cat voi sta fara dinti dupa inserarea implantului dentar?

Imediat dupa operatie nu aveti voie sa purtati niciun fel de proteza in zona operata pentru cel putin 2 saptamani (exceptie: cazul One Day Implant). Dupa aceasta perioada, se vor purta lucrari provizorii pana la finalizarea tratamentului. Daca stilul dumneavoastra de viata nu va permite aceasta asteptare, puteti opta pentru tehnica One Day Implant, cu protezare imediata dupa inserarea implantului dentar.

In clinca Premium Dental folosim mai multe sisteme de implante, de la cele economice pana la cele premium.

Avantajele unui implant dentar fata de
puntile dentare sau protezele dentare:

Implanturile nu necesita sacrificarea dintilor adiacenti, asa cum o impun puntile dentare, deoarece dintii vecini nu sunt implicati in suportul implantului.

Implanturile dentare va permit sa zambiti, sa vorbiti si sa mancati din nou, confortabil si cu multa incredere – acestea sunt sigure si va ofera posibilitatea de a va bucura de un zambet natural si stralucitor.

Rata succesului implantului dentar creste constant. Implantul dentar este considerat cea mai buna optiune pentru inlocuirea dintilor pierduti deoarece puntile sau protezele dentare vor trebui inlocuite de mai multe ori in viata, pe cand garantia implantului dureaza o viata intreaga.

Implantul dentar are estetica si stralucirea unui dinte natural. Dupa ce implantul s-a integrat in structura osului, el previne pierderea osoasa si retractia gingivala, fenomene care apar in cazul unei punti dentare. Astfel, daca optati pentru un implant dentar pentru a inlocui unul sau mai multi dinti, nu va sti nimeni niciodata ca aveti dinti inlocuiti.

Implantul Megagen Anyridge

 • inlocuirea oricarui tip de dinte

 • design activ al spirelor

 • foarte stabil in orice situatie

 • rezistent in zona molarilor

 • permite incarcare imediata prin tehnica One Day Implant

 • rezultate estetice foarte bune

 • permite protezarea totala pe 4 sau 6 implanturi

Implantul premium Nobel Biocare

 • garantie pe viata oriunde in lume

 • integrare perfecta

 • stabilitate initiala extraordinara

 • restaurare optima

 • conservarea tesuturilor dure si moi

 • ideal pentru zonele estetice

 • permite incarcarea imediata

 • permite protezarea totala pe 4 sau 6 implanturi

 • clientul va primi un card client (certificarea ca in cazul in care apar probleme cu implantul in alta tara, beneficiaza de retratament gratuit)