Tratamente

One Day Implant

Dantura refacuta intr-o singura zi

Acum nu mai trebuie sa-ti fie teama de vizita la medicul stomatolog. Datorita tehnologiei moderne, echipa noastra efectuaza tratamente minim-invazive in cel mai scurt timp. Pentru ca tu sa te intorci cu zambetul pe buze la activitatile zilnice, am implementat cu succes tehnica One Day Implant: tratament complet, precis, fara riscuri, functional si estetic.

Tehnologie stomatologica de ultima ora

Fara operatie, fara taieturi!

One day implant (Megagen) se aseamana cu conceptele ALL on 4/6 (Nobel Biocare) sau Fast and fixed (Bredent).  Chiar dupa extractia dintelui, in cadrul unei singure programari, pacientul primeste atat implantul, bontul protetic din zirconiu, dar si coroana dentara.
La Premium Dental folosim cu succes conceptul de implantologie ghidata (digitala) One Day Implant de la firma Megagen.

Acesta presupune utilizarea 100% a tehnologiei digitale pentru inserarea cu precizie maxima si minimal invaziva a implantului dentar printr-un ghid chirurgical. Combinarea tehnologiilor de ultima generatie computer tomograf CBCT si tehnologia CAD/CAM ne da posibilitatea efectuarii de ghiduri chirurgicale.

Avantajele ghidajului chirurgical

Ghidul chirurgical inseamna o vindecare mai rapida pentru pacient si reduce pana la jumatate durata medie a unei operatii de implant.

Cui se adreseaza acest tip de tratament?

  • pacientilor care si-au pierdut toti dintii si vor sa inlocuiasca proteza totala cu o lucrare fixa

  • pacientilor care au pierdut un dinte si au nevoie de inlocuirea imediata a acestuia

  • celor care au nevoie de un dinte in zona estetica (frontala)

  • celor care doresc un dinte imediat dupa implant si nu pot astepta 3-6 luni pentru integrarea implanutului

Intrebari frecvente

Este o radacina dentara artificiala din titan care inlocuieste radacina dintelui pierdut, integrandu-se perfect in tesutul osos. Interventia de montare a implantului este nedureroasa, iar tu te vei bucura de consecintele pozitive ale acesteia imediat dupa tratament. Spre deosebire de puntile dentare, implantul dentar nu afecteaza dintii din jur si este montat printr-o procedura mult mai simpla, neinvaziva. Din punct de vedere al numarului de implanturi necesar in cadrul tratamentului, acestea se impart in 3 categorii: un singur implant, implanturi multiple sau implanturi pentru intreaga arcada.

One Day Implant presupune reducerea unei sesiuni indelungate de interventii la o singura zi, inlocuind interventiile chirurgicale complicate cu necesitatea utilizarii doar a anesteziei locale. Cu ajutorul implantului efectuat intr-o singura zi, te reintorci in doar cateva ore de la pierderea dintelui la activitatile zilnice, fara a fi suspus experientelor negative sau stanjenelii datorate aspectului inestetic al danturii.

Implantul dentar nu este doar o solutie eficienta de inlocuire a dintilor lipsa, ci si o metoda minim invaziva, care protejeaza dintii alaturati. Datorita acestei optiuni moderne de restaurare a danturii, te vei bucura de maxim de confort, vei manca, vorbi si zambi cu incredere.

Implantul dentar imediat este utilizat ori de cate ori este necesara reabilitarea danturii in zona frontala sau laterala, din motive estetice. Chiar dupa extractia dintelui, in aceeasi programare, pacientul primeste atat implantul, bontul protetic din zirconiu, dar si coroana dentara, astfel incat acesta nu va fi privat in niciun fel de continuarea activitatilor socio-profesionale.