Tratamente

Tratamente laser

Fara freza! Fara durere!

Suntem printre putinele clinici din vestul tarii dotate cu laserul Waterlase iPlus de la Biolase (liderul mondial in stomatologia laser), o solutie revolutionara pentru tratamente dentare fara disconfort.

Laserul Waterlase iPlus are numeroase avataje: eliminarea durerii cu pana la 85% (in majoritatea cazurilor nu necesita anestezie), lipsa sangerarii sau a traumatismelor dintilor asociate cu freza dentara, minimalizarea riscului de infectie, o cicatrizare rapida, lipsa durerilor post-operatorii, tratamente dentare silentioase si mult mai rapide – fara anxietatea care te tine departe de stomatolog!

Ce probleme se pot rezolva cu
ajutorul laserului Waterlase iPlus?

  • Tratamentul cariilor dentare

  • Sterilizarea canalelor radiculare

  • Sterilizarea si tratarea pungilor parodontale

  • Corectarea zambetului gingival

  • Diminuarea durerilor resimtite in cazul aftelor bucale

Care sunt beneficiile utilizarii laserului Waterlase iPlus?

  • Fara durere

  • Fara anestezie

  • Cicatrizare mai rapida

  • Fara anxietate

  • Fara durere post-operatorie

Laserul Waterlase iPlus

Liderul mondial in stomatologia laser

Tratamentele cu laserul dentar Waterlase sunt complet lipsite de durere si sunt aproape silentioase in comparatie cu cele pe baza de freza conventionala. Acesta depaseste bariera de viteza a frezei dentare, iar lungimea de unda pe care o foloseste este ideala pentru contactul cu tesutul moale din cavitatea bucala.

Laserul Waterlase creeaza zambetul dorit pentru orice pacient. Acesta este utilizat in estetica dentara pentru indepartarea tesutului gingival in exces.

Fara anestezie, fara durere. Laserul Waterlase inlatura nevoia folosirii anesteziei locale pentru o interventie de aproximativ 20 de minute asupra dintilor sensibili, asigurand confortul necesar tuturor pacientilor.

Waterlase este solutia ideala in cazul tratamentelor endodontice. Acesta ajuta la distrugerea bacteriilor inaccesibile in cazul obturatiilor de canal si garanteaza reusita tratamentului.

Waterlase imbunatateste circulatia sangelui si accelereaza vindecarea, fiind ideal in cazul interventiilor chirurgicale precum extirparea unei masele de minte sau fixarea unui implant.

Waterlase combina apa, aerul si energia laser pentru o interventie sigura asupra tesutului. Cu ajutorul laserului, dintele este mereu hidratat in timpul tratamentului: datorita tehnologiei avansate, acesta pulverizeaza apa incontinuu, eliminand caldura si oferind pacientilor o experienta lipsita de dureri.

Intrebuintarea Waterlase in interventii asupra gingiei reduce sangerarea, durerea si umflatura post-operatorie si, in multe cazuri, elimina nevoia de calmante. Datorita faptului ca atat gingia, cat si dantura sunt expuse la traume mult mai mici, timpul de vindecare este redus considerabil.