Tratamente dentare

Pentru un zambet expresiv si stralucitor

One Day Implant

Dantura refacuta intr-o singura zi

Lipsa unui dinte produce probleme la nivel estetic, de masticatie sau afecteaza sanatatea altor dinti, provocand uneori pierderea acestora. Recuperarea dintelui lipsa si a esteticii dentare se poate realiza acum intr-un timp record, cu ajutorul implantului intr-o singura zi, permitandu-ti sa te intorci cu repeziciune la un stil de viata normal.

Vezi detalii

Implant dentar

Solutia ideala pentru dintii lipsa

Lipsa unui dinte stirbeste frumusetea zambetului si influenteaza sanatatea intregii danturi, afectand dintii la nivel functional si estetic. Implantul dentar e o interventie complexa care parcurge mai multe etape: de la efectuarea radiografiilor, tomografiilor computerizate, la interventia de plasare a implantului si perioada de asteptare.

Vezi detalii

Anestezie digitala

Fara durere, fara teama

Cu ajutorul anesteziei digitale, experienta stomatologica devine una placuta, fara durere sau disconfort. Sistemul de anestezie digitala (STA) permite controlarea si difuzarea anestezicului asupra unui singur dinte, eliminand inconvenientele anesteziei traditionale.

Vezi detalii

Aparate dentare

Dinti aliniati, zambet impecabil

Esti rusinat din cauza dintilor strambi, inghesuiti, a aspectului inestetic al strungaretei, ori a dintilor crescuti gresit? Ortodontia iti indreapta dintii in asa fel incat ei sa arate bine, iar tu sa poti zambi fara nicio retinere. Tratamentele ortodontice se bazeaza pe prescrierea unor aparate dentare. Ele exercita o presiune asupra danturii neregulate, pana cand aceasta se va alinia adecvat.

Vezi detalii

Tratamente laser

Tratamente dentare fara riscuri

Laserul Waterlase e o realizare de varf in materie de tehnologie dentara. Printre calitatile remarcabile ale acestuia se numara faptul ca depaseste bariera de viteza a frezei dentare, iar lungimea de unda pe care o foloseste este ideala pentru contactul cu tesutul moale din cavitatea bucala.

Vezi detalii

Tratamente de canal

Rapide si nedureroase

Tratamentele de canal, cunoscute ca si tratamente endodontice, sunt destinate vindecarii afectiunilor pulpei dentare, nervului si ligamentelor din interiorul dintelui. Microscopul dentar Zeiss, tehnologie stomatologica moderna, permite executarea precisa si sigura a tratamentelor de canal.

Vezi detalii

Finantare BT

Program de finantare avantajos

Cu ajutorul programului Star BT, beneficiezi de 12 rate fara dobanda si iti redobandesti sanatatea danturii si stralucirea zambetului.

Vezi detalii

Garantie lucrare

Zambet perfect si de durata

Premium Dental garanteaza rezistenta si durabilitatea lucrarilor, in functie de tipul de tratament efectuat.

Vezi detalii